miércoles, marzo 04, 2009

GRÀCIES


Des d´aquest racó vull donar les gràcies a Mariló Limo que me va convidar a presentar el treball sobre la discriminació de les dones en els llocs de poder i autoritat (el techo de cristal) a l ´institut Matilde Salvador.

També a Miguel Ángel Prades que ha estat un atent amfitrió.

I sobre tot al centenar de persones (alumnes i professors/-es) que han acudit al saló d´actes i que amb molta atenció han escoltat durant tota l´exposició.

Com ja vaig explicar en altre moment es tracta d´una recerca d´antecedents històrics de l´evident sostre amb el que s´encontren les dones de la nostra societat i que com sempre té origen entre altres en la civilització greco-llatina.

5 comentarios:

Lluïsa dijo...

He deixat un meme en relació a la situació de les nostres optatives. T'agrairia que li donares difusió. Gràcies

bías dijo...

Gràcies a tu per vindre.
No l'havia sentida encara i ha estat molt interessant.
Crec que ha servit d'estímul i ens ha fet qüestionar-nos moltes coses.
Com dius, l'actitud del públic ha estat molt bona i això diu molt del contingut de la xerrada i de la conferenciant.
Fins una altra.

Josico dijo...

Encara recorde l'èxit que va ser esta conferència a la UNED de Vila-real. Com han dit, senyal que està ben preparada i amb un contingut interessant.
No com fan eixos conferenciants mediàtics, que cobren una burrada per parlar de qualsevol banalitat; només perquè la gent els puga vore de prop.

Mariló dijo...

Estimada Merche, la teua ha estat una exposició magistral; els nostres alumnes, procedents de cicles i batxillerat, van gaudir de les teues explicacions i, de segur, que els han servit per qüestionar-se moltes coses i reflexionar sobre la situació actual de les dones: una bella manera de preparar la commemoració del dia internacional de la dona treballadora, que se celebra el proper 8 de març.
Tibi plurimas gratias agimus, magistra!

merleta dijo...

Moltes gràcies a tots per les vostres amables paraules. No hi ha res com tindre tan bons amics. De cor, moltes gràcies.