miércoles, junio 15, 2011

QUAN LES TICS COMENCEN A FER AIGÜES?


Els temps que corren són increïbles: una no deixa de trobar situacions i realitats que li fan pensar en la dita del circ: "más difícil todavía".
Quan fa uns dies feia propaganda de les jornades dels Novadors que es realitzaran a Sagunt d´ací un parell de setmanes ho feia imbuïda del talant innovador que crec necessitem els docents per tal de no perdre el tren de la modernitat, però hi ha situacions que superen totes les previsions i em tornen a convertir en la més rància filòloga amant de les paraules i defensora com la RAE de que la llengua llua plena d´esplendor i brille com cal, fidel a les seues arrels.
Ahir, en una conversa casual vaig descobrir el que ha estat per a mi un monstre creat per a promocionar les noves tecnologies. Es tracta d´un "llibre" (no tinc clar que el nom siga adient) escrit a l´estil dels sms. Em pareix una bogeria que una cosa així s' arribe a fer inclús quan la finalitat siga ser d´utilitat per als profans en matèries de noves tecnologies .
No crec que la finalitat justifique els fets i si voleu comprovar el que intente explicar aneu a aquest enllaç on està el "llibre" sencer.

No hay comentarios: