domingo, febrero 11, 2007

DE CERTAMINIBUS


Els concursos estan de moda i per a demostrar-ho només cal remetre´s a alguns exemples: la nostra companya Mariló Limo va participar amb els seus alumnes en un concurs que es va fer per a promoure l´estudi de les llengües. Molts centres varen apuntar-se però ningú va ser tan original com ells. Ho pots comprovar en aquesta adreça.

Nosaltres també hem participat en un certamen que es diu Compitalia i ho hem fet en la modalitat de Pausanias. La gran majoria d´ alumnes de primer de batxillerat han preparat treballs i ho han fet de forma original . Espere que tinguen sort.

A nivell de classe també tenim el nostre particular "certamen" en l´assignatura de fonaments lèxics. Amb el joc de taula "Eco y Narciso" els alumnes comproven els seus avanços en l´aprenentatge de noves paraules i expressions d´origen clàssic. La veritat és que la rivalitat entre els alumnes dóna molta "marxa" a la classe.

De cara al proper curs m´agradaria poder concursar en un altre "certamen". Aquest és a nivell europeu i en honor a la memòria de Ciceró. Perquè s´animen els alumnes de primer de llatí poden entrar ací per a conèixer millor la prova en qüestió.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

yo tambe espere que tingueu sort y que pugen obtar a algun premi.
bona sort a tots els alumnes

Anónimo dijo...

Hola! Me pareix molt be açó dels concursos, ja que amb ells s'aprenen coses dels personatges de Grecia i Roma