sábado, noviembre 03, 2007

BLOGS SOLIDARIOS




No sols és temps de rovellons. Se´n va una uns pocs dies fora (sense internet) i quan torna es troba amb una nominació a blog solidari.

Moltes gràcies als que heu pensat en mi i en el nostre blog.

Les regles per a nomenar nous blogs solidaris són:

* nominar a 7 persones que creguem tenen blogs sodiaris i enviar-los un correu electrònic per que s´enteren del premi.

*els premiats hauran d´entregar el premi a altres 7 bloggers de la seua elecció.

Els premiats hauran de publicar un post en el seu blog amb la image del blog solidari (és opcional). Els meus nominats són:

Blog Carmelita, el pare provincial David Oliver és el més solidari dels bloggers que conec. La seua tasca en favor de la solidaritat queda reflectida en els seus post i les seues sentides reflexions sobre l´actualitat.

ΠΡΟ ΓΟΩΝ ΔΕ ΜΝΑΣΤΙΣ, el blog de Ramón Torné és una porta oberta a les inquietuds poètiques d´un professor de clàssiques que no deixa de descobrir-nos i compartir el seu entusiasme i els seus amplis coneixements.

De re coquinaria, és el blog de Charo Marco que des de fa uns anys viu entregada a les tasques d´apropar a alumnes i també companys els temes clàssics i sobretot com diu el títol del seu blog el món de la cuina. El seu taller didàctic de Sagunt és una bona prova del seu magnífic i incansable treball .

Àgora, és el blog d´altre professor de grec, Manolo, que ha canviat aquest any de centre però continua demostrant que domina el món de les TICs i que les fa ser servir per a les seues tasques d´apropament als continguts de les llengües clàssiques.

Voces griegas és el blog d´Ana Ovando, la meua magistra. Gràcies a ella vaig començar en aquesta blogosfera. La seua humanitat es desprén per la xarxa.

Omnia mea mecum porto és el blog de Miguel A. Prades. Tant l´autor com el seu blog són un mostra de profunditat i de persona compromesa amb les seues conviccions.

Los sueños de Hermes. Juanvi no sols ens organitza de manera entusiasta jornades com la del proper dissabte, sinó que a més té temps per a deixar-se inspirar per les muses i escriure post cada dimecres.

Enhorabona als nominats i gràcies a tots els que visiten el nostre blog.


7 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Gracias por la nominación y enhorabuena por el premio, indudablemente muy merecido por ser tan buena compañera y amiga. Eso es solidaridad ¿no?
Aprovecho para felicitarte por el otro proyecto "El techo de cristal" que seguro que da mucho de que hablar en los próximos meses.

Charo Marco dijo...

Gracias Merche, por pensar en el blog De Re Coquinaria. Da satisfacción el ver que aquello con lo que uno disfruta también gusta a las personas que considera sus amigos.

Gracias de nuevo
Besos

Anónimo dijo...

Gracias. El blog que atiendo no merece el título de 'solidario'. Intento que esa una ventana abierta de nuestra espiritualidad carmelita, que pueda ayudar a ser más fraternos en nuestro mundo. También que amigos, conocidos y 'transeúntes' que pasan por la ventana puedan ayudarnos a los que formamos parte de la Familia Carmeltia a ser más hermanos. Aire fresco para cambiar en una dirección y en otra. Los últimos, dijo 'un clásico', serán los primeros, y los primeros últimos. El que quiera ser 'alguien' en este mundo que se ponga a servir. Servir es el mejor ejercicio de solidaridad.
Gracias Merche por tus palabras. Tu blog también es solidario acercándonos a las raices de lo que somos, de nuestros orígenes culturales y de pensamiento.
Un abrazo.

Anónimo dijo...

Hola, buenos dias!! Acabo de leer los comentarios de los de mas y creo que no estan mal.Tenemos que hacer mas viajes del latín a unos museos. adios

Anónimo dijo...

Hola Merche!I hola a tots els bloggers!
Enhorabona per aquest premi,te´l mereixes perquè el teu blog està molt complet i interessant.Prompte escriurem el nostre post,espere que t'agrade,quan l'escriga jeje(que serà prompte)
Em despedisc,ens veiem en classe!
Abraços.
*...Laura...*

Anónimo dijo...

Hola Merche, en primer lloc, felicitar-te per aquest premi.
Donar-te les gracies, per translladar-nos al món classic. També, felicitar a la resta de bloggers en aquest camp. Ja que, em pareix que internet es una gran ferramenta de treball, si s'utilitza d'una forma correcta, com per exemple aquest blog. Estudiar i apendre desde d'aci, em resulta molt més divertit. I ens motiva molt més, ens fa interesar-nos per les nostres arrels.

Molt promte, jo també estare participant en aquest blog,com la resta dels meus companys. Espere que els post, us agraden.

Adéu, un abraç.

Anónimo dijo...

hola!! Felicitats!! per el premi al blog solidari!!
avore si a partir d'ara la nostra classe pot comentar en aquest blog
y fem moltes entrades.

adeu!