jueves, febrero 28, 2008

EUROPA I STRIBOR


Dos noms propis que fan una parella fantàstica: Stribor i Europa. Com va fer Zeus amb aquella encisadora Europa de la mitologia grega, Stribor ha captivat a tots amb el seu "savoir faire" i com a recompensa participarà en la fase final del Model Parlament Europeu que es realitzarà o a Estocolm (Suècia) o a Bratislava (Eslovàquia).
Ha estat una tasca molt difícil i ha "competit" amb altres joves plens de ganes d´aconseguir arribar a la final. Dels noranta que van estar a Madrid només vint se´n van a Europa.
Des d´aquest racó clàssic felicitem efusivament a Stribor i li agraïm que ens haja il.lusionat estes darreres setmanes, però sobretot el felicitem per ser una persona tan agradable i propera a tothom (a més de intel.ligent).

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Doncs bé, ha el havia felicitat en el post anterior perque l'ilusió no em deixava esperar per a que penjares el post... Felicitats!!!
Stribor felicitats, per el teu carisma, saber estar, facilitat de paraula, nivell d'angles i la teua inteligencia. Tan segur que representes al broch i llop,a Vila-real, a la Comunitat Valencia i a Espanya d'una forma esplendida. A veure si els "consellers" et veuen per la tele i es recorden del nostre institut!! Felicitats!!!

Ana Ovando dijo...

Enhorabuena desde Benicàssim. Alumnos como Stribor dan prestigio a todo el centro y recompensan todos los esfuerzos del equipo docente para sacar lo mejor de cada uno de ellos.

PS: ¿Ves como no publicas solamente sobre quejas?

merleta dijo...

Gracias, Ana. Ya te figuras lo que contentos que estamos todos por el éxito de Stribor. Un abrazo.

Ignasi i Pilar dijo...

Felicitats!!!
Volem sumar-nos a les felicitacions que li arriben a Stribor per tots els llocs. Veure com s'alegraven avui al rebre la notícia tots els seus companys ha estat realment fantàstic.
Li desitgem el millor en la fase europea i sobretot que disfrute de l'experiència.
A tú Merche, l'enhorabona pel teu treball i els teus esforços i a Lucía per estar ahí de motor de tants projectes.
Be, felicitats a tots!!!!.

Anónimo dijo...

Stribor passejarà el nom de Vila-real a nivell europeu com el millor Vila-real aquells dies gloriosos de Champions League. Li desitge la major de les sorts, i el millor dels futurs!!
Enhorabona també a l'institut Broch i Llop, i a l'equip docent que ha sabut apostar per potenciar les virtuts dels seus alumnes (i no limitar-se a donar classe sense més). També sou uns campions!!

lucia dijo...

Eres gran Stribor, i et felicite i també a la professora que ha estat amb tu. Europa no sap el que li arriba, el teu nom portarà a l'èlit al Broch i LLop. Congratulations,La directora i la secretària.

Unknown dijo...

Bon dia!!
Estic así a casa Vigor i Stribor i acabe de vore el post (he fet anar-se'n ald dos germnas per poder felicitar com cal a Stribor).

Unknown dijo...

Bon dia!! Estic así a casa del germnans Kuric i m'han ensenyat aquest post.

Només unr-me al vox populi i felicitar des d'así a aquest gran personatge!!

Enhorabona!!! Tota la gent que te coneix está encantada amb la notícia!!

p.d. a petició de Vigor... Stribor fas olor!! (peró bona eh? no faltava més jajaja)

Cuideu-vos!!

Giulius dijo...

No me esperaba menos de mi ex-alumno. Así le enseñé y así lo hizo!!