jueves, febrero 28, 2008

MERCAT ROMÀ A SAGUNT

Per primera vegada aquest proper cap de setmana s´ha organitzat un mercat romà en Sagunt.
Serà des de demà dia 29 de febrer fins el diumenge dia 2 març.
El pressupost per a aquest event són 15.000 euros i l´objectiu és potenciar l´escenari urbà com a producte turístic. Per al proper any està previst que el mercat coincideixca amb els Ludi Saguntini.
En aquesta fira participaran 80 artesans i les exhibicions ompliran els carrers durant els tres dies. Una "Fragua de Vulcà", espectacle de foc clausurarà aquesta primera edició del mercat romà.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Són moments durs per a l'institut professor broch i llop, però una vegada mes l'esforç i el treball ens dóna les recompenses. M'agradaria felicitar a Stribor Kurich ja que ha passat a la fase internacional del MEP ( Model parlament Europeu) Felicitats Stribor, una vegada mes es demostra que l'institut no sols és el temari llarg i avorrit que molts ens prenten fer veure sinó, tota la nostra formació acadëmica on entren projectes d'aquest tipus, teatre, extraescolars...
El Broch i llop, és un gran institut i cada dia amb major prestigi, gràcies a aquest tipus d'esdeveniments.Esperere que ja ningú pugua dir que les activitats fora del temari no serveixen per res, perquè Stribor és una gran prova. FELICITATS!
També a tu, Merche, ja que sense el teu suport no haguerem pogut participar. A la directiva del centre i a la gran part de profesorat que dona suport a tot aquest tipus d'activitats (com s'ha pogut veure avui a les 3, amb el recebiment euforic de tothom... megafonia inclosa)Per coses com aquesta jo em senc orgullos de dir soc alumne del Professor Broch i Llop. Una abraçada a tot el món.