martes, febrero 26, 2008

XICA PER A TOT (STRICTO SENSU)


Sembla mentida que havent tanta gent a l´atur hi hagen llocs de treball sense ocupar-se. Des que un dels conserges del nostre centre IES Broch i LLop es va jubilar, només la nostra estimada Mary s´ocupava de tot això que no es nota quan funciona (obrir i tancar portes, engegar la calefacció, netejar allò que s´embruta de moment, fer fotocòpies, donar encàrrecs, atendre cridades de telèfon….) i que ara que ella ha caigut malalta no hi ha cap responsable a qui pertoque fer-ho. No és gens d´estranyar que la feina haja pogut acabar amb les seues forçes, perquè hi ha feina per a dos conserges i ella fa mesos que ha de fer-la tota sola.
Pareix que omplir la vacant existent és una tasca pròpia de un@ super-heroi i de cap manera veiem solució al problema. Clar que l´administració no deu haver-se´n adonat de la situació perquè Lucia, la nostra super-directora s’encarrega de tot el que pot i molt més enllà de les seues tasques assignades pel càrrec. Avui no sols ha obert el centre sinò que inclús ha netejat allò que era urgent: xica per a tot.
Per a demà tenim convocat un claustre extraordinari per a plantejar el problema a tot el col.lectiu del professorat i mirar de pressionar a l´Administració perquè solvente el tema, però de moment els càrrecs responsables deuen tindre prou feina en pensar en les eleccions i resar per a no perdre els llocs que ocupen.


En fí, com diu un amic haurem de canviar el nom del blog i anomenar-lo: racó de crítiques.

4 comentarios:

Ana Ovando dijo...

La administración está tranquila porque el centro sigue funcionando: los niños recogidos y atendidos, lo demás, ¿qué más da?

Es una vergüenza, pero creo que si no os plantáis de alguna manera, así seguiréis mucho más tiempo. De hecho, si tú no lo publicas, ¿quién se entera de lo que está pasando? No he leído nada en prensa, ni he visto nada en la tele sobre eso.

¿Quién decía que ser director era un chollo? Que se lo pregunten a Lucía.

Ignasi i Pilar dijo...

Ens sumem a la queixa que fas. És molt fort que Conselleria no haja pogut cobrir una plaça en cinc mesos i s'haja hagut d'arribar a aquesta situació.
Serà precís la pressió per a obtenir una solució?. Demà parlem en el claustre.

Anónimo dijo...

Sense cap dubte l'alumnat tambe s'uneix a la queixa. Com a representant dels alumnes al consell escolar, volem dir que ens solidaritzem amb l'equip directiu, els profesors i alumnes ja que tots som victimes d'aquesta mala gestió, pero sobretot amb Mari.
Si el proper dia 10 no tenim conserje/a convocarem un paro estudiantil per a reclamar a la conselleria els dos conserjes que ens falten. Simplement donar les gracies a tot el món que esta ficant de la seua part per a que el centre funcione, MOLTES GRACIES!

Anónimo dijo...

Estoy completamente deacuerdo con Alberto, y seremos una gran piña, todo el mundo esta harto de esta injusticia y esta incompentencia por parte de la administracion publica. Todos somos conscientes de que las elecciones implican mucho estres,no? Y el estres que esta probocando la mala gestion al personal del centro, alguien lo habia pensado? Me parece muy tarde el dia 10, pero supongo que tendras tus motivos. El alumnado unido jamas sera vencido!