jueves, octubre 09, 2008

DIES DE FESTA

Avui, 9 d´octubre, és el dia de la Comunitat Valenciana. Enguany ha caigut tan bé que a alguns privilegiats ens ha proporcionat un magnífic pont.
El poble de Vila-real repeteix l´experiència d´edicions anteriors i per tercer any consecutiu des de hui fins el diumenge està organitzada la tercera Llotja de Música Urbana. La programació i altres curiositats les podeu trobar en la seua pàgina.
També de festa segueixen l´Asociació de Filles de Maria del Rosari. Anit va ser l´entrega de premis dels certamen de portades i del literari. L´acte va resultar emotiu i l´orquestra de pols i plectre sota la direcció de Pascual Cándido ens va oferir un bonic repertori de conegudes cançons.
Al meu club de "super-fans" els deixe una foto de record, i moltes gràcies pels ànims.


Però les festes del Rosari no s´han acabat: aquesta vesprada a les 20 h. i després dels actes litúrgics es farà una velaeta de poesies i cants a la Verge, i el proper diumenge dia 12 serà la missa de la Cofradia on podrem de nou gaudir dels cants de la Missa del Roser del mestre Romeu. És la darrera ocasió d´enguany per poder sentir i viure-la en directe. En la Basílica de Sant Pasqual a les 10 h. Predicarà D. José Ignacio Martínez Picazo de la diòcesi de Madrid.

3 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Me alegro de que hayas podido acudir a pesar de todo.
(Sales muy bien en la foto, quizá un poco seria para lo que normalmente eres)

merleta dijo...

Gracias por el comentario, Ana.
La verdad es que fui medio-dopada (no se lo digas al control antidopping) pero aguante casi bien el evento. Lo de las fotos no tiene remedio: las cámaras y yo somos poco amigas.

Anónimo dijo...

Sí que estuvo seria, sí. jejej
Pero el discurso fue muy emotivo, bien redactado y mejor leído. Nos tocó la fibra a los presentes, y arrancó una gran ovación final.
Bravo, magistra!! :-)