martes, febrero 03, 2009

EXPOSICIÓ I FIRA


L´hivern es resisteix a anar-se´n i l´home que sempre acaba ideant formes d´oblidar les inclemències atmosfèriques programa sense sotmetre´s a la tirania de l´estació més trista de l´any.

El proper cap de setmana (7 i 8 de febrer)i com ve sent tradicional des de fa prou anys, la Vila es vestirà de passat i tornarem a gaudir de la Fira Medieval que omplirà de paraetes i gent el centre de la ciutat. L´ajuntament va presentar la programació cultural de 2009 dins la que es troben aquesta i altres manifestacions que prendran els carrers (si el temps ho permet).


També altres pobles tenen programades activitats culturals interessants. Demà mateix en el Port de Sagunt s´inaugura l´exposició Finestres, una mostra de l´art d´algunes dones que col.laboren exhibint les seues "finestres" des d´on miren i reflecteixen la seua mirada al món. Les nostres companyes de l´institut,Amparo Muñoz i Mavi Mezquita, són dos de les artistes que exposen en la Casa Municipal de Cultura des del 4 fins al 27 de febrer.

2 comentarios:

Josico dijo...

Qui anava a pensar que enguany tindríem un hivern tan hivern?
D'això no té la culpa ni el programador local, ni ZP!! jajaj
Però recorda Alemanya: un fred que pelava, plovent i nevant... i la gent al carrer visitant les fires.
Tot és qüestió de bona voluntat!!

merleta dijo...

Si, hi ha gent que està més acostumada a les baixes temperatures i que s´ho monten d´allò més bé, malgrat les condicions de l´hivern. El vi calentet els ajuda a mantindre el tipo, i ¡quines tases tan boniques per a provar-lo! Hem de tornar a Colonia.