martes, marzo 17, 2009

FANTÀSTICA INTERPRETACIÓ

El dissabte vam assistir a una representació d´aquelles que no son fàcils d´oblidar.
Els bons actors només necessiten tres cadires plegables, un espill i un canelobre per fer una obra on recreen un fum d´ambients: des d´un saló d´actes d´un poblet a un bar, una habitació o un teatre de capital.
No hi ha un qualificatiu prou gran per abarcar les taules demostrades pels tres actors de "Còmica vida". Nöel Olivé declama un monòleg que com es diu vulgarment "fica la carn de gallina". La força de la seua veu plena de referències a personatges clàssics femenins ( Antígona, Medea, Fedra) és d´allò més commovedor.
Pep Cruz (el més mediàtic dels tres pels seus papers televisius) quasi es representa a ell mateix: un actor famós per la tele que en la seua vida privada té certs "vicis" que el perden.
Jordi Coromina és el tercer en discòrdia i demostra la seua vàlua sobre tot quan fa d´actor amateur.
A manera de conclusió: una obra de teatre que parla de la vida d´uns actors que fan de la seua vida una representació amb importants tocs d´humor i que et fa recuperar la fe en el bon teatre. Ja era hora!!!

1 comentario:

Josico dijo...

Sempre quan sembla que ja no hi ha remei, i estem a punt de llançar la tovallola (o les estovalles? no m'he aclarit mai!!), apareix alguna cosa que ens retorna la Fe. Ja era hora que succeïra el miracle!! Esperem que l'obra d'este cap de setmana ("Eros, Baco, Fortuna") no llance a perdre tanta il.lusió. Visca el teatre!!