lunes, junio 15, 2009

AMOR OMNIA VINCIT

4 comentarios:

Josico dijo...

Que visca l'amor sincer i vertader!! (i no eixos sucedanis que intenten colar-nos avui dia)

Sergi dijo...

Hola gestor de Racó de Clàssiques, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

FERNANDO dijo...

Hola Merche,

soc un antic alumne de la teva etapa a l'IES de Nules. Vaig descobrir el teu blog per casualitat i t'escric per animar-te a continuar. Crec que per mig d'aquest blog es trasmeten les teues ganes d'ensenyar.

Ja se que les coses al món de l'ensenyament han canviat i que queden molt lluny aquells anys del BUP i el COU, però per això mateix fa falta gent com tu per poder continuar "la lucha armada".

Res... molt d'anim per a aquest nou curs i seguiré les teves magistrals classes com vaig fer, ja fa uns anys, des de 2n de BUP fins a COU.

Salutacions,

Fernando

merleta dijo...

Moltes gràcies a tots, especialment per a Fernando. M´alegra molt saber que estas més a prop del que pensava. Recorde molt la meua etapa a Nules i especialment els bons resultats d´alguns alumnes com tu. Espere que tinguem ocassió de reencontrar-nos. Una abraçada.