jueves, diciembre 10, 2009

VA DE TEATRE

Com ve sent quasi normal al meu poble, hi ha caps de setmana que no fan cap activitat cultural i altres que semblem una ciutat amb més ofertes culturals que ningú.

El pròxim hi ha per a triar: divendres dia 11 a les 21 h. i al Saló Els XIII es farà la primera de les tres representacions que de l´obra Bucarest 24 estan previstes. Les altres dues són el dissabte a la mateixa hora i diumenge a les 19 hores. D´una de les actrius d´aquesta comèdia (Pepa Cases) vaig fer menció fa poc en un post anterior. Altre actor molt conegut que dirigeix l´obra és Sergio Caballero. Diuen per ahí que és una obra molt divertida i tinc un amic que proposa anar a les tres representacions.

El dissabte també hi ha altra representació per passar una bona estona: Pollo e hijos; serà a l´Auditori i els actors encara són més populars perquè apareixen en la sèrie L´Alqueria Blanca que s´emet per la televisió valenciana amb molta audiència. Serà a les 23´30 hores i el preu són cinc euros.


Per als aficionats al teatre i com també és normal en aquestes dades, l´ajuntament ha fet públic el programa que inclourà l´abonament que es pot renovar o adquirir a partir de gener. Hi ha obres molt interessants com El Contrabajo amb el incomparable Rafael Alvárez "El Brujo" o la tragicomèdia "La marquesa de O" amb la veterana actriu Tina Saiz.

No hay comentarios: