jueves, enero 21, 2010

LA MÀGIA DE "IANUARIUS"



Sempre m´ha cridat l´atenció que el primer mes de l´any dega el seu nom a una divinitat bifront. Sí, Ianus, el déu al que es dedicava el començament d´un nou any té dues cares. Aquesta "anormalitat" és molt lògica, si pensem que gener és el que tanca i el que obri els anys. I aprofitant l´eventualitat del mes que tenim entre mans, i malgrat el que havia pensat fer, torne a ficar en marxa el blog.


Sense cap dubte ho faig perquè els amics i lectors m´han animat a repensar-ho i amb un xicotet replantejament torne a publicar.

Com he fet fins ara, provaré de contar el que passa al meu voltant sense perdre de vista els arrels clàssics que tanta llum ens ofereixen per entendre el nostre món.

4 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Me alegro muchísimo y te agradezco que te lo repensaras. Desvincular tu blog del centro y hacerlo tu voz personal es una opción excelente para que puedas escribir y nosotros leerte. Enhorabuena por esa decisión de la que nos felicitamos todos.

Mª Jesús dijo...

Cuánto bueno por aquí. Me alegro de corazón.
Saludos.

Ava Gardner dijo...

Bueeenoooo, menos mal.

Así está mejor. Seguiremos enterándonos de cosas y eventos interesantes.

Habías dejado muchos ojos desconsolados, muchos cerebros desnutridos y muchas almas perplejas.

Gute Reisel! Viel Glück!

Unknown dijo...

Ànim Merche, de segur que ha d'estar un blog molt interesant. A vore si un dia quedem que tinc que contar-te moltes coses, i xarrarem de l'antiguitat.

Besets!!