martes, marzo 23, 2010

LA FESTA PER LA LLENGUA I MOLT MÉS.

Ens apropem a un cap de setmana ple d´activitats a Vila-real. Les més populars al voltant de la festa per la llengua, en la que s´espera una gran afluència de gent i en la que l´IES Broch i Llop aportarà la seua col.laboració entusiasta.
Per a començar, la vesprada del divendres dia 26 podem passar-la fora de casa: a les 18 hores hi ha una xocolata organitzada per recaptar diners per a la Joventut Antoniana. Organitza l´Asociació de veïns de la Torre Motxa.



A les 19 hores a l´Auditori serà l´acte d´entrega de premis Sambori en la que un dels nostres alumnes de segon de batxillerat, David Mateu, tornarà a rebre premi com l´any passat. També l´institut serà obsequiat per la seua implicació en aquest certamen literari en valencià.

A les 20 hores i a la Capella del Crist de l´Hospital tindrà lloc el Pregó de Setmana Santa a càrrec del prior dels Pares Carmelites, David Oliver i després hi ha un concert.

Dissabte hi han representacions teatrals per a xiquets i joves i ,a més, cal destacar en un altre àmbit, l´actuació de la Coral Sant Jaume que en l´Esglèsia homònima interpretarà el Requiem Laquima Vere. Serà a les 20 hores i l´entrada és gratuita.
Diumenge és el dia gran de la Festa per la llengua i la Plaça Major de Vila-real serà l´escenari d´aquesta edició que és ja la número 23.

3 comentarios:

Mª Jesús dijo...

Haz partícipe a David de mi enhorabuena. Saludos.

merleta dijo...

Muchas gracias, MªJesús.

Ignasi i Pilar dijo...

Enhorabona David!!!!