miércoles, noviembre 24, 2010

UN CAP DE SETMANA PLE D´EMOCIONS

La fi de novembre arriba a Vila-real amb més emocions de les acostumades. Com sempre en aquestes dades hem de recordar que el darrer diumenge d´aquest mes es munta la tradicional fira de santa Catalina. És un dia gran per al poble i xiquets i majors passegen pels carrers del centre de la Vila entre les paradetes amb productes de tota mena renovant un event d´època medieval.

Però a més aquest any també tindrà emoció la nit d´abans, perquè aplega la gala final del concurs que s´emet per Canal 9 on la coral Sant Jaume ha demostrat la seua vàlua. En aquest darrer programa seran els espectadors els que hauran de decidir quina és la millor agrupació i els vots telefònics determinaran el guanyador.


Es pot telefonar al 905 833 141 o enviar cor jaume al 27070 per a donar suport als nostres veïns i amics, però haurà de fer-se en el moment que s´obriguen les línies i haurem d´estar pendents de l´emissió.


Crec que no només es mereixen el triomf perquè canten i interpreten molt bé, sinò perquè han demostrat la seua categoria humana no entrant en polèmiques i crítiques com han fet altres cors.

No hay comentarios: