miércoles, febrero 02, 2011

PER FI A NULES

Després d´haver actuat arreu del mòn, Pedro Navarro delectarà al públic del poble que el va vore nàixer. Sembla increïble però en aquest cas es compleix la dita que ningú és profeta a la seua terra, perquè encara no hi havia actuat allí. Clar que açò està a punt de convertir-se en passat, perquè una vegada tinga lloc l´actuació els propers dies 12 i 13 de març tothom de Nules podrà presumir del seu artiste més internacional.
El Teatre Alcázar serà el lloc per gaudir d´un complet espectacle on no sols hi haurà música, sinò també recursos audiovisuals, actors, ball...
Coneixent a Pedro i sabent com li agrada a ell fer les coses, estic segura de que valdrà la pena intentar aconseguir alguna de les 600 entrades que es ficaran a la venda en cadascuna de les dues actuacions.
A partir del divendres dia 4 de febrer es poden adquirir en la Casa de la Cultura de Nules en horari de 10 a 13´30 del matí i de 17 a 20 h. de la vesprada. A més hi ha punts de venda en alguns locals de la Vilavella, a Borriana (en el hotel Aloha i el pub Casa Vella), a Castelló (en la tasca La Guindilla), a la Vall d´Uixò (en el restaurant Casa Eladia) i a Nules en el bar Musical entre altres.

No hay comentarios: