lunes, abril 04, 2011

DE VILA-REAL A PERÚ


Hi ha connexions que semblen difícils però que es poden establir amb l´esforç de persones solidàries que estan pendents de les necessitats de pobles que tenim lluny físicament, però prop si ens impliquem en un projecte de solidaritat.
El proper dissabte dia 9 d´abril podrem sentir-nos connectats a les necessitats dels xiquets del Col.legi Nuestro Salvador en Lima, assistint a la desfilada de moda organitzada pel grup de joves Júcar i l´ONG Karit. I és que aquest any els beneficis que s´obtinguen es destinaran a l´ampliació del col.legi que he mencionat abans.
Com en les deu edicions anteriors de la desfilada, un bon grup de comerços de Vila-real han respost a la crida i deixaran als voluntaris que protagonitzen la desfilada, la roba i els complements que ens mostraran.
La cita és a les 21 hores al renovat Casal de Festes i el preu de l´entrada és de quatre euros. També hi ha possibilitat d´adquirir entrades de fila O a la meitat de preu. Totes es poden aconseguir en el Col.legi Virgen del Carmen al carrer Ermita, als diferents establiments que col.laboren i el mateix dia en taquilla.
Animeu-vos a anar-hi perquè no sols és una bona forma de ser solidaris, sinó que a més s´ha convertit en una festa on és fàcil passar unes hores d´allò més agradable.

No hay comentarios: