lunes, mayo 23, 2011

HE PERDUT L´ESPERANÇA

Malgrat que en la família tinc persones interessades en política, jo estic prou al marge d´aquesta "inclinacio", necessària en democràcia, però decebedora a nivell d'opinió personal.
Jo, no sols no estic afiliada a cap formació, sinò que a més ni tan sols he votat al meu poble. Per adopció sóc borrianenca i el que ha passat a Vila-real no ha estat gens relacionat en el meu xicotet vot. Teniu un anàlisi dels resultats a la Vila en el bloc de Toni.



Tot i això, crec que he perdut, perquè a nivell de Comunitat de nou hi ha majòria absoluta i tornen a manar les persones que ens van privar de la llibertat de sintonitzar TV3 i cal esperar que no permetran la re-sintonització.
Perd l´esperança de tindre llibertat per a triar, per no ser manipulada per un mitja de comunicacio que viu en total dependència del partit que governa a València i que "filtra" el que passa a la Comunitat d'acord amb els interessos dels que manen (i paguen). Baix d´aquest post hi ha enganxat un vídeo en el que una dona s´atreveix a denunciar la manipulació de la televisió pública valenciana. Com va dir Ciceró en les Verrines : O nomen dulce libertatis! (Oh, dolç nom de la llibertat!)
Ahir mateix al retransmetre el que estava passant en l'escrutini dels resultats electorals, Canal 9 va donar evidències de la seua parcialitat i falta de rigor objectiu, tallant les intervencions i les imatges, quan no eren les que volien vore o sentir.
De risa, o de vergonya, que els comentaristes convidats foren en gran majoria castellano parlants. Fins ahí arriba la nostra falta d'identitat i d'estima al que ens caracteritza com a poble: la llengua. Clar que si pensem , com alguns politics, que parlar valencia és un defecte, què podem esperar dels que ens tornaran a governar quatre anys mes?
Per si no sabeu del que parle ací teniu la mostra del que va passar en la Ciutat de les Arts en la presentacio de candidats a les alcaldies fa algunes setmanes, amb el fins ara alcalde de Vila-real i l'alcaldessa de Torrent.

3 comentarios:

TONI PITARCH dijo...

Dona de poca fe... La joventut que ve i que pateix la crisi és la millor preparada de la Història i igual que s'ha indignat i ha fet créixer el vot no "bipartidista" (a Bloc-Iniciativa i a EU sobretot), algun dia farà caure, totalment, el bipartidisme que ens priva de la llibertat d'expressió i, entre tantes coses, de TV3 (perquè el PSOE, no ens enganyem, també té part de culpa).

Cristóbal dijo...

Ja tenia ganes de que ens deixares alguna cosa nova al bloc. Em considere una persona decebuda per la política i de fet feia molt que no votava, aquesta vegada ho he fet i he tornat a perdre, com sempre quan ho feia, però he volgut pensar que ho he intentat al menys. I seguirem patint "censures" com la de TV3 però perquè no fan cas i canvien el sistema, les minories no existeixen... Escriuria molt més però no vull ser pesat.

Josico dijo...

Només puc subscriure al 100% cadascuna de les teues paraules. Perquè jo me n'he quedat sense en vore els resultats...