miércoles, octubre 17, 2007

FELICITACIONS

No hi ha res més agradable que fer un post per a felicitar als amics.
La primera felicitació és per a Pepe Barrachina perquè l´exposició Rakú ha tingut tant d´èxit que romandrà oberta més temps del previst, fins al dia 18 de novembre. Així ho explica avui el diari Mediterráneo. Ens alegrem molt.
La segona felicitació és per a la magistra Ana que ens presenta al seu blog la nova pàgina del centre en la xarxa. Té un aspecte magnific i de segur que l´IES Violant de Casalduch és capdavanter implicant al departaments en la utilització de les TICS. Llàstima que en altres temes tinguen problemes quasi tercermundistes.
També s´ha de felicitar al nostre particular Hermes que avui mateix ha estrenat nou look en la pàgina de l´assessoria de cultura clàssica des de Sagunt.
Per últim vull felicitar al periodista José Antonio Parra en el dia del seu aniversari perquè està aprofitant el seu temps "sabàtic" per a escriure en la xarxa i de pas per a fer-nos propaganda poc objectiva donada l´amistat que ens uneix.

6 comentarios:

Ana Ovando dijo...

Ahí seguiremos, Merche. Muchas gracias por tus palabras.
¿Iremos a ver esa Antígona de la que habla José Antonio? Creo que esperaré a leer alguna de las críticas, no nos vaya a pasar como con esos Persas.

Anónimo dijo...

Felicitats i enhorabona als de Vila-real. Potser faré una escapada a veure l'exposició de ceràmica, que m'interessa moltíssim.

Per cert, quins són els 'Perses' a què al·ludiu?

merleta dijo...

Gràcies pel comentari, Ramón. Aquest estiu van fer una "adaptació" de l´obra clàssica. Pots llegir més del tema en un altre post: http://racoclassic.blogspot.com/2007/09/un-verano-de-lo-ms-heavy.html

Anónimo dijo...

Gràcies pel link. Acabo de llegir que Els Perses era una "estafa". Bé, sembla que és la moda, oi?

merleta dijo...

Sí, a nosaltres aixi ens va semblar. Per cert, si tens oportunitat no et perdes l´exposició de ceràmica, crec que val la pena.

Anónimo dijo...

Me uno a tus felicitaciones sobre todo a la de Pepe y a la de Ana y te notifico que por fin tengo un blog. Se llama SUADENT CADENTIA SIDERA SOMNOS, y su dirección es http://rosvelmon22.wordpress.com