viernes, marzo 21, 2008

MÉS QUE FALLES


Acabades les tradicionals falles, València segueix oferint als visitants interessants propostes culturals: al Museu de la Ciutat i fins el dia 30 d´abril es pot visitar una exposició amb peces de diferents estils realitzades per dones.

Com ja vam dir temps enrere l´exposició Pompeia sota Pompeia està oberta des del dia 13 de març fins a l´1 de juny al Museu de Prehistòria.


Hem organitzat per al dia 29 de maig una eixida amb els alumnes del nostre centre Broch i LLop per anar a vore esta proposta didàctica i aprofitarem per apropar-nos al Centre Arqueològic de l´Almoina on esperem gaudir d´una visita guiada molt pedagògica.



..

2 comentarios:

sara dijo...

Hola Merche, soy Sara Rios, con este comentario inicio mi andadura en el blog. te escribía porque esta mañana me he acordado de ti, cuando he llegado a Castellón, toca ya trabajar, he visto los carteles de una exposición que hay ahora en el Museo de Bellas Artes bajo el título Todos los caminos llevan a Roma. En esta exposición se dan a conocer las condiciones en las que hacían los viajes entre el siglo XVI y XIX. Si quieres más información accede a la página web de Castelló Cultural. Saluditosssss

merleta dijo...

Hola, Sara. Gracias por estar pendiente del blog. Voy a echar un vistazo a la exposición que me dices para hacer un post. Espero podamos reencontrarnos pronto. Un abrazo.