jueves, septiembre 25, 2008

ASSAJOS EN LA TARDOR

Aquesta setmana han començat els preparatius per les festes del Rosari. El proper diumenge serà el Pregó de festes, però ja el dilluns dia 22 va haver el primer assaig dels cants de la Missa del Roser. Enguany la festa canvia d´ubicació per les obres de l´Esglèsia Major a les que vam dedicar l´anterior post. Tots els actes religiosos seran en la Basílica de Sant Pasqual. És un recinte molt més menut i ja se sap que la reducció de l´espai farà menys lluïda la Festa, però no per aixó hem de pedre la il.lusió per tornar a entonar la Missa del mestre Lluís Romeu cantada en llatí i que tant ens agrada.
El dimecres dia 8 d´octubre a les 22 h. i en els salons de la Caixa Rural tindrà lloc el Certamen Literari al que m´han convidat per a fer de mantenidora.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Realment queda perfecta aquesta referència a les festes de Roser en un blog anomenat Racó de Clàssiques, ja que clàssica, tradicional i arrelada en el poble és la festa de les "Rosarieres".
I si, a més, la missa (nom que prove del "ite, missa est" i, en el fons , del verb "mitto" i el "missatge" enviat) es canta en llatí, llengua cooficial juntament amb el grec en el cel, millor que millor.
De segur que el Certamen Literari comptarà amb una magnífica mantenidora.

merleta dijo...

Gràcies pel comentari. M´encantaria vingueres a cantar amb nosaltres. Tindrem assaig dilluns i dijous que ve a Sant Pasqual a les 21.30h.

Anónimo dijo...

Jo aniria a cantar... però la meva veu no aprofita per a tal menester. Per a d'altres, potser sí. Però no vaig ser tocat per la musa del cant. jejeje
Molts ànims i sempre endavant!! Segur que el teu discurs de mantenidora les deixarà bobes!! jejeje