viernes, diciembre 26, 2008

NOVA AGENDA


Les vacances són un bon moment per a plantejar-se nous reptes de cara al proper any. No sols per a mantindre en forma el cos apuntant-nos a un gimnàs (que pot ser una bona idea després dels menjars incontrolats de les festes), també per a ficar en forma l´intelecte i aprendre per a reciclar-nos. Ací van unes quantes propostes per als profes:

En la pàgina de l´Assessoria de Sagunt tenim activitats programades per a la didàctica del llatí, del grec i també interessants cursets de noves tecnologies i alguna eixida per apropar-nos a llocs més o menys llunyants.

Des del Cefire de Castelló s´ofereixen dos cursos que em semblen especialment atractius: HIC SUNT LEONES és el títol del que impartirà José Miguel Segura a partir de finals de gener. Ens vindrà bé un curs interdisciplinar per als referents clàssics.

L´altre que sembla de nivell "extraordinari" és: LA DEMOCRACIA HOY: EL PAPEL CRÍTICO DE LA SOCIEDAD CIVIL amb la participació de professors/es de la UJI, University of Westminster, Universidad de Málaga, Universidad de València i periodista del New York Times, The Guardian, Financial times, the Economist i la BBC. També ens pot servir per a referents donat el bressol clàssic del sistema polític que, com deia Lázaro Carreter, sembla ser el menys dolent dels ideats pels homes.

3 comentarios:

TONI PITARCH dijo...

Merxe, aquests nadals m'he autoregalat "El professor d'Història" una novel·la de J.F.Mira, escriptor que, entre d'altres activitats, també ha exercit la docència com a professor de grec i llatí. No és del tot autobiogràfica, però, fins ara (estic pels primers capítols), sembla un llibre de memòries d'un professor de lletres en general... Te'l recomane.

merleta dijo...

Gràcies per la recomanació, Toni. Havia llegit una resenya al periodic però no he vist encara el llibre. Li´l demanarem als Reis d´Orient.

Josico dijo...

Si te fa falta companyia per a visitar qualsevol d'eixos llocs més o menys llunyans, jo sempre tinc la maleta feta. jejje
Bones festes!!! (si pot ser)