sábado, enero 03, 2009

FESTA A SUERA

Si algun poble mereix el qualificatiu de segona vivenda a la muntanya o lloc d’esplai dels vila-realencs, eixe és sens dubte Suera. Molts veïns de la Vila es desplacen en estiu per a passar els calorosos mesos d´aquesta estació en un entorn privilegiat pel paisatge i el clima.
També durant les vacances de Nadal algunes famílies es desplacen allí per a relaxar-se i desconnectar de la ciutat. A més anar-hi durant aquestes dies té un al·licient afegit: els actes que s´organitzen al voltant de Reis i que són d´allò més original i vistós.
Demà mateix hi ha una jornada festiva on el poble ix al carrer per recordar com es vivia fa un segle i ,vestits com abans, trauen de casa els objectes que eren d´ús quotidià i que ara formen part dels records dels avis.
Val la pena pujar-hi per a gaudir de l´experiència i fer un viatge en el temps.
Per si vos interessa ací teniu un enllaç dels actes i una mica d´explicació del que es podrà vore a Suera els dies 4 i 5 de gener.

2 comentarios:

Josico dijo...

Jo sóc més de turisme urbà. jejej
Però mil gràcies per la recomanació!!
Estàs en tot...

Josico dijo...

Pel mal oratge del dia 4, la festa s'ha traslladat a este diumenge dia 11. O siga, que qui vulga anar encara està a temps!!