domingo, septiembre 27, 2009

CRÒNICA D´UN DOLÇ VIATGE

Quan en el mes de juliol vaig visitar l´exposició “La belleza del cuerpo” al Marq d´Alacant vaig pensar que era una llàstima que els alumnes es perderen una mostra tan interessant així que sense massa alternatives vaig reservar per anar-hi la data del 25 de setembre.
Malgrat que no pareixia un bon moment per organitzar-ho (acabem de començar el curs) la resposta de l´alumnat va ser bona i l´eixida un èxit rotund.
Després de més de tres hores de viatge en bus, vora migdia ens esperaven a les restes de Lucentum, on el guia (Dani) ens va explicar de forma molt didàctica el més interessant de l’assentament. Feia molta calor baix el sol alacantí, però és una visita força recomanable.



A les 15´30 començà la visita al Marq. Ens dividírem en dos grups i durant més d´una hora els guies ens conduïren per algunes de les nombroses peces que composen l´exposició.


Vam estar pel Museu fins les 18 hores, moment en que ja de camí cap a casa vam parar a la fàbrica-museu de xocolate de La Vila Joiosa.
Va ser un final dolç del viatge que va encantar als alumnes (i profes).

2 comentarios:

Josico dijo...

Woow!! Jo també vull anar a les teves excursions!! Xocolateeee!! (llegir-ho com si fóra Hommer Simpson, jejeje)
Jo estic embolicant el meu alumnat per a fer el viatge final de 4t d'ESO a Itàlia. Semblem prou convençuts. Clar que alguns i algunes preferien anar a llocs com Amsterdam. I jo replicava: "Quid dicis!! Quid dicis!!". jajajja

M dijo...

Merche!! quina excursió més xula no? Molt interesant! bueno que sapigues que ,tot i que no tant com abans, continuaré visitant aquest blog ;)
Espere que tot vaja genial!!!
un beset molt fort