jueves, noviembre 26, 2009

RETROBE UNA ALUMNA, DESCOBRISC UNA ARTISTA

És la primera vegada que comence un post demanant disculpes, no per haver fet, sinò per no haver avisat d´un espectacle que ja ha passat. Va ser ahir i és una llàstima no haver-li fet propaganda perquè va ser una combinació de teatre, dansa i imatges que valia la pena vore. Vaig assabentar-me de que es faria un poc tard i després de descobrir que darrere del nom de l´artista estava el d´una antiga alumna em vaig animar a anar a l´Auditori de Vila-real per vore-la actuar.
Va ser una grata sorpresa comprovar que aquella xiqueta hiperactiva i nerviosa com poques (Mª José Cases), que va ser alumna de llatí durant tres anys a Nules, s´ha convertit en una artista (Pepa Cases) que amb eixa energia que la caracteritza, com abans, ompli l´escenari ballant, actuant i aplegant amb facilitat a emocionar a l´espectador.
No sé si va ser millor l´obra -una intervenció urbana..., un working in progress...-segons ho defineixen els autors, o el comboi de l´actriu en vore´m dins la sala. Havien montat l´espectacle per a commemorar el Dia contra la violència de gènere i amb un llenguatge visual prou metafòric i sense estridències van provocar la reflexió dels nombrosos espectadors que vam acudir.

Aprofite el post per felicitar a la Companya A Tempo Dansa per "Bésame con tus oídos sordos" i per tal de donar a conèixer una mica qui i com és Pepa Cases deixe aquest vídeo que he trobat a la xarxa i que crec és prou representatiu de la personalitat de l´artista.



2 comentarios:

Pepa Cases (España,1980) dijo...

Gu-a-u, Merche!!
No tinc ni el teu telèfon ni el teu mail però espere que arriven a tu aquestes paraules...
Moltes gràcies per parlar del meu treball al teu blog, la veritat és que ha estat una sorpresa meravellosa retrobar-me amb tu. Sempre he dit que les persones que t'aporten coses sempre tornen a la teua vida d'alguna manera i que un mestre de debò, de vocació, amb el que apréns, no només llatí com a estat el cas sino a apendre a estimar la llengua, la literatura i l'art com fas tu, no se'ns pot oblidar mai.
Espere vore't ara més a sovint!!
Reenvíe el teu link als meus companys i amics als que els vaig l'altra nit envel.lesar parlant de tu també, que de segur els agrada.
Molts besets!!
*Pepa

merleta dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.