jueves, abril 22, 2010

CRONOS CONTRA MI

Titànica hauria d´anomenar-se la lluita que duc contra Cronos des de fa un bon grapat de dies. Tinc molt que contar i molt poc de temps per a fer-ho.

Primer va ser el fantàstic viatge a Itàlia, després la tornada i l´excursió a Sagunt per anar a vore el teatre del dimarts; els dies volen sense poder fer crònica de cap de les activitats. Per rematar-ho em sembla més important destacar el que serà l´última obra del cicle de teatre d´aquesta temporada a l´auditori de Vila-real: dissabte dia 24 a les 23 h. i diumenge dia 25 a les 19.3 podrem gaudir de nou d´un dels millors actors del nostre temps. Rafael Alvárez, el Brujo, farà aquestes dues sessions del seu darrer espectacle: El Contrabajo. Si coneixeu al Brujo, no cal dir res més, si no, no deixeu passar l´oportunitat. Les vegadas que l´he vist, he quedat sempre impressionada pel seu talent.

Clar que també ens va deixar bocabadats l´art del grup de teatre Aedo que va representar a Sagunt el dimarts la tragèdia: "Prometeo encadenado" i la comèdia "El Mercader". No sabria dir en quina de les dues van demostrar més les seues qualitats interpretatives. D´una tragèdia difícil i sense grans recursos escènics van traure una obra amb un misatge clar i van aconseguir que alguns parlàrem de la "catarsis" que haviem sentit al final de la representació. La comèdia també va ser versionada pel grup amb un resultat inmillorable: els alumnes participant amb interés i passant-ho d´allò més bé.

Deixe algunes fotos del dia en Sagunt.




No hay comentarios: