miércoles, septiembre 22, 2010

CANTEM DE COR

El més bonic del darrer "invent" de Canal 9 és per a mi el títol. "Cantem de cor" és sugerent i d´entrada crea bones expectatives. La coral Sant Jaume de Vila-real està fent molt bon paper amb la seua participació i , pel que conten els que han participat, ha estat un esforç considerable el que han hagut de fer per obtindre bons resultats.
Però parlar d´aquest concurs no és l´únic motiu d´aquest post. Els que cantem de cor, en el sentit més estricte de l´expresió som els que els dies 22, 27 i 29 de setembre acudirem als assatjos de la Missa del Roser del mestre Romeu que de nou en arribar octubre serà interpretada els dos primer diumenges d´eixe pròxim mes. És una composició polifònica, amb participació del poble i els que cantem eixa part no som membres de cap coral.
Necessitem que la gent s´anime a vindre a cantar perquè una peça musical amb aires gregorians (i en llatí) com aquesta no deixe d´interpretar-se.
Els que la coneixem seguim gaudint de les seues seductores melodies, i els que viviu a prop i no la coneixeu, aquest és el moment de fer-ho.
Ens veiem per a "cantar de cor" a les 21.30 h. a l´Esglèsia Major de Vila-real.

3 comentarios:

Josico dijo...

La "Missa del Roser" que es canta a Vila-real és una joia única que hauria de ser declarada d'Interés Turístic. I sobretot, que la gent del poble no deixe de cantar-la!!
Perquè la seua gràcia està en la combinació de veu popular i cor professional. Si només la cantara una coral, es quedaria coixa.

Mª Jesús dijo...

Buenos días Merche:
Que pases un buen día de la Mercè.
Saludos.

merleta dijo...

Gràcies, Mª Jesús. Veig que tornes a estar pendent d´aquest xicotet racó.