martes, septiembre 14, 2010

JA TORNEM

Ahir es van realitzar els darrers exàmens de la convocatòria de selectivitat del curs 2009-2010.
Un sorollós caos va imperar durant les primeres hores del matí en la Facultat de Ciències Humanes on, al mateix temps, estaven els alumnes que han de demostrar la seva aptitud per convertir-se en futurs universitaris i els que ahir començaven les classes del curs 2010-2011.
Cronos sembla haver perdut el pas en aquesta situació i és absurd que els alumnes que estaven examinant-se de selectivitat comencen (en el millor dels casos) dues setmanes més tard que la resta dels alumnes. Aquestes dues setmanes són molt o poc segons es valore, però a mi no m´agradaria començar en retràs.
Realment no s’entén aquest “solapament” sobre tot quan s’insisteix tant en la participació e implicació dels estudiants en el nou model educatiu de graus que entra en funcionament enguany.
I com a dades estadístiques de la preinscripció a l’UJI segons publica VOX UJI (el periòdic de la Universitat de Castelló), cal dir que la Facultat de Ciències Humanes i Socials ha cobert el 99´1% de les 1.165 places oferides i que hi ha alguns Graus amb llistes d’espera que criden l´atenció: de Mestre en Educació Infantil el nombre és de 992 persones, i en Mestre d´Educació Primària en són 1.105.
S’aplega a la conclusió de que la vocació docent no està en crisi, no???

4 comentarios:

Alberto Ibáñez i Mezquita dijo...

Benvigunda de nou al cibermòn Merxe! Comença al curs, a la Universitat de València començem al acabar els exàmens de Setembre i Selectiu. Per cert, tant bó siga cert que tots eixos futurs mestres siguen vocacionals i no vacacionals com molts, en les seues mans està el futur. Un abraç

Mª Jesús dijo...

Buenos días:
Me alegra saber de nuevo de tí y de vosotros. Saludos.

Josico dijo...

M'encanta que tornes a l'acció!! Sense tu, no sabria que la meva aportació a este blog "sed parva est", jajja. Molts ànims!! :-)

LO QUE SIENTO dijo...

Bienvenida de nuevo.
Siento alegría de poder leer de nuevo tu blog.
¿Vocación docente? ¿Seguro?
¿Análisis de mercado en tiempo de crisis?
¿Todo el mundo puede ser docente? ¿De verdad?
No sé, tengo mis dudas...
Muchas dudas...
Más dudas.
Quiero pensar que si. Seguro. Nos espera un mundo mejor con tantos jóvenes que quieren enseñar, formarse, transmitir valores, abrir puertas... ¡¡que suerte tengo!!
Un abrazo
Gracias por no cerrar la ventana... sale un aire muy fresco por ella.