martes, diciembre 14, 2010

QUE NO FALTE LA MÚSICA

L´oferta musical que ofereix Vila-real els propers dies comença demà mateix. Els alumnes de guitarra del Conservatori Mestre Goterris faran el seu particular homenatge al mestre Francesc Tàrrega amb una audició que tindrà lloc a l´Auditori a les 19´30 hores. El dia següent, dijous dia 16, seran els alumnes de piano del mateix centre els que ens deleitaran al mateix lloc i mateixa hora.
I per al cap de setmana altres tres actuacions: divendres a les 22´30 hores i també al recinte de l´Auditori es presenta una gala sota el títol: Las más bellas romanzas de ópera y zarzuela. La Joven Antología de la Zarzuela és l´encarregada d´aquest concert. El preu de l´entrada són tres euros.
Dissabte és el torn de la Trobada Coral de Nadales. Aquest event està organitzar per la Coral Sant Jaume i participarà com a invitada la Coral Veus de Lledó de Castelló. Serà a les 19´30 h. en la Basílica de Sant Pasqual.
I per acabar el diumenge en el mateix temple i a la mateixa hora Spanish Brass Luur Metalls i Veus de Cambra, dirigits per Carles Ramón Segarra, presenten una selecció de Nadales i obres de compositors valencians com Matilde Salvador, Armand Blanquer o Manel Palau.

No hay comentarios: