martes, enero 11, 2011

EL GAFE DE L´11


Dimarts no és el dia que més m´entusiasma de la setmana. El fet que estiga dedicat al déu de la guerra, Mart, no em mereix gens de confiança.

El cert és que no sabria dir si la culpa és de l '11 o del dimarts, però per demostrar que ha estat un dia per oblidar explicaré com ha anat la vesprada. Després de dinar he vist amb entusiasme que per fi les bicicletes ja estaven preparades per ser utilitzades i he pensat que era el moment de provar-les.

He fet ús de la targeta que tant em va costar d´aconseguir i he agafat davant del Crist de l´Hospital la bici 119 (l´ onze altra vegada) i he comprovat que en un tres i no res podré anar a la piscina on dimarts i dijous (en teoria) tinc classe de pilates.

He arribat amb suficient temps per deixar la bici i entrar tranquil·lament a fer una mica d´exercici, però la cosa s´ha complicat quan he vist que encara que l´havia enganxada bé, l ´aparell electrònic deia que no la reconeixia i per més que he provat de solventar-ho , he hagut de telefonar i avisar del problema a l´Agència de Turisme. Molt amablement m’han atès i m’han explicat que el lloc on havia enganxat la bici no existeix. Com ho llegiu, el número 14 on l´havia deixada no figura en el sistema o el que és el mateix, que no consta que la haja tornada i segurament seré la primera persona del poble en ser sancionada per mal ús. ¡Mira quina sort!

Però, per acabar d´arreglar la vesprada, la classe de pilates no l´hem tinguda perquè no ha aparegut la monitora. Pel que ens han dit en la piscina a les quasi vint persones que ens hem quedat esperant més de trenta minuts, l´empresa responsable de l´organització de les activitats no ha enviat a ningú per donar eixa classe.

En fi, que hui dimarts i 11 no ha estat el millor dia per eixir de casa a fer esport .

1 comentario:

Josico dijo...

Si és que fer esport no és bo per a res!! jajja
Molts ànims i no desesperes!! Ja sabem la classe d'ineptes que estan al nostre servei. El dubte és: fins a quan ho permetrem?
La plaça de la teua bici no existeix, però les places que han creat a l'Agència de Bicis, o a l'Oficina de Turisme, sí que existeixen i ens costen una pasta als ciutadans que ens podríem estalviar molt rebé!!