jueves, enero 13, 2011

CAPDAVANTERA I SANCIONADA


Ho veia vindre i així ha estat: ja estic sancionada pel servei de bicicletes de Vila-real.

Contagiada per cert esperit capdavanter, quasi segur que tinc l´honor d´ésser la primera persona denunciada per mal ús del servei.

Malgrat haver telefonat immediatament per explicar el problema que m´havia sorgit al deixar la bici enganxada en el suport que hi ha davant les piscines, i a més, haver anat personalment a aclarir a l´agència de Turisme el tema, hui quan he provat d´agafar el vehicle ecològic m´ha eixit l´avís en la pantalla que he estat sancionada. El que no em diu és per quant de temps, igual no puc tornar a agafar la bici fins l´estiu (o fins l´any que ve).

M´enterat que ha estat un error en el nou sistema de préstec el que fa que no es reconeguen els enganxalls a partir del número 10 (encara hi ha fins al número 14), però si ha estat un problema informàtic no entenc perquè ho he de pagar jo.

Demà, per tornar a invertir temps, hauré d´anar altra vegada a reclamar si vull contaminar menys en aquest poble ja prou contaminat i on les coses es fan de qualsevol manera.

I espere que com deien els antics: Qui iure suo utitur, neminem laedit, és dir, "que el que fa ús del seu dret, no fa mal a ningú".

4 comentarios:

Josico dijo...

Quina vergonya!! A este poble ens cauen per tots els costats!!
Per què se li ompli la boca a la regidora anunciant la posada en funcionament d'un nou servei si NO funciona!!??
Ciuatadans, quantes més ens n'han de fer perquè eixim al carrer per protestar?? On està el límit de la nostra paciència?? Perquè, fins ara, sembla que és infinit.
Ja hi ha prou de funcionaris enxufats que no saben ni fer l'O amb un canut!!! (ni molt menys, resoldre els conflictes que ells mateixos generen als ciutadans)

vilarealenbici dijo...

Hola, no hi ha que ser tan incendiari :)

a castelló pasen coses semblants, encara que el servei está mes afinat.

No estas denunciada, com a molt tens una sanció que no podes disposar del serve durant x temps.


Encara que tens rao, hi ha que tindre una mica de paciencia, en un servei que ens resulta qasi gratis.



Personalment me mola mes tindre la meua bici.


Hui m´he arrimat a vore les bicis que estan impecables. No me molen per a fer mes de 3 km.


en uns dies espere ser usuari

Cristóbal dijo...

No és bona cosa estrenar-se com a sancionada però si bé és cert que a Castelló existeixen problemes semblants mai ha hagut tota la problemàtica que hi ha a la Vila. Sembla que des del començament les coses no s'han fet com calia o no s'han pres prou interés en oferir un bon servei... Ànims que i que això puga fer reflexionar als responsables.

merleta dijo...

A la fi he anat a reclamar i m´han llevat la sanció Torne a poder utilitzar les bicis. Que dure!!