viernes, febrero 18, 2011

ANEM ENRERE COM ELS CRANCS


En la societat de la globalització, en l´època de les llibertes democràtiques, en el moment de les xarxes socials, de la major proximitat dels éssers humans, en el moment menys pertinent deixem de poder vore un dels canals de televisió que amb més dignitat i professionalitat programa els seus continguts. ¡Que roina és la enveja! no veig altre motiu per haver de fer el tancament dels repetidors que ens permetien fins ara sintonitzar TV3 i que des d´ahir han deixat de funcionar.
Que canal 9 no pot competir en TV3 no és discutible: ni sabem ni podem, però "liquidar" a l´adversari per no patir la competència és propi d´un règim dictatorial que no sembla estar amb consonància en els temps que corren. Sense cap dubte en la Comunitat Valenciana anem arrere com els crancs, i a més hem de donar "la nota" perquè tots coneguem com som d´ incompetents i prepotents.
Jo puc fer ben poc per a mostrar la meua indignació davant aquest tancament de l´emissió de senyal que crec ens perjudica a tots, però per si serveix d´alguna cosa al marge podeu trobar l´enllaç al que per a mi és amb diferència el millor canal que podem vore a hores d´ara per la "caixa tonta".

3 comentarios:

Josico dijo...

Només una frase: "Vergonya, cavallers, vergonya!!"

LO QUE SIENTO dijo...

Me da mucha rabia. Estamos en tiempo de libertad, ¿aparente?. Tengo miedo que vamos a cerrar mañana: ¿el mar?... ¿la carretera entre Vilafranca y Cantavieja para que puedan pasar a comer ya que hay un restaurante 'mejor' y todos pueden comer bien? Por favor. Esto es ridículo.

Cristóbal dijo...

He de dir que si he après alguna cosa per no perdre el temps és a desconnectar a temps la televisió i, a hores d'ara, he de dir que la veig ben poc. Però seguia, fins dijous passat, a diari les previsions del temps que es feien pel matí al canal 24 hores de TV3... I les estones que decidia perdre temps davant la tele sempre em sorprenia la qualitat general de la seua programació, una televisió que sabia ben be quina és la seua tasca.
Però en aquests temps és incomprensible que es decidisca tancar un mitjà de comunicació per al ciutadans, amb quin objectiu? Que veiem "Tele Camps". No veurem TV3 però tampoc Canal 9. I la llengua poc a poc a menys.
Compartisc el sentiment de "lo que siento" RÀBIA.