miércoles, marzo 02, 2011

L´AGENDA DE MARÇ


Aquest recent començat març ve amb una agenda frenètica. Per concretar i per explicar perquè el bloc estarà uns dies sense massa novetats: demà mateix un grup de disset alumnes, la companya Ana i jo mateixa se’n anem a Itàlia, en concret a Busto Arsizio on ens esperen els alumnes amb qui estem col.laborant en un programa Comenius des del curs passat. Serà una setmana de canvis d´aires i de molta activitat per el nord de la Lombardia.

A Vila-real també es queda la ciutat amb diverses activitats a realitzar el proper cap de setmana, entre altres la tamborrada el divendres dia 4 a partir de les 20 hores a la Plaça Major i l´esperada inauguració del renovat Casal de festes amb l´actuació de la Coral Sant Jaume el dissabte dia 5 a les 22 hores.

En tornar d´Itàlia tindrem els següents dies plens de mogudes: els dies 11, 12 i 13 la música serà protagonista pels carrers de la ciutat, també el 12 i el 13 serà el Congrés d´Educació al Saló Els XIII. Els mateixos dies 12 i 13 està previst el pregó musical de Setmana Santa pels carrers del centre de Vila-real.

3 comentarios:

Cristóbal dijo...

Què tingueu molta sort al viatge! No oblideu que en tornar ens heu de contar tot allò interessant del vostre viatge. Per cert, a quina zona d'Itàlia està Busto Arsizio?

merleta dijo...

Gràcies, Cristóbal. Estem al nord, molt a prop de Milà i relativament també de Suîssa. Fa prou de fred i ahir quan vam arribar estava nevant.

Josico dijo...

Espectacular el concert de la coral Sant Jaume de dissabte passat!! I magnífica la intervenció de l'actriu Carme Juan cantant la sintonia de la sèrie "L'Alqueria Blanca", ballant un tango, i donant-ho tot. A més, ja va estar divendres fent el toc inicial de la Tamborrada. L'haurem de fer Filla Adoptiva de Vila-real!! jejje
Quant al Congrés d'Educació, veig que alguns noms del programa són qüestionables, però en fi... Tant de bo s'apleguen a conclusions interessants per al futur del nostre alumnat.