miércoles, marzo 02, 2011

L´AGENDA DE MARÇ


Aquest recent començat març ve amb una agenda frenètica. Per concretar i per explicar perquè el bloc estarà uns dies sense massa novetats: demà mateix un grup de disset alumnes, la companya Ana i jo mateixa se’n anem a Itàlia, en concret a Busto Arsizio on ens esperen els alumnes amb qui estem col.laborant en un programa Comenius des del curs passat. Serà una setmana de canvis d´aires i de molta activitat per el nord de la Lombardia.

A Vila-real també es queda la ciutat amb diverses activitats a realitzar el proper cap de setmana, entre altres la tamborrada el divendres dia 4 a partir de les 20 hores a la Plaça Major i l´esperada inauguració del renovat Casal de festes amb l´actuació de la Coral Sant Jaume el dissabte dia 5 a les 22 hores.

En tornar d´Itàlia tindrem els següents dies plens de mogudes: els dies 11, 12 i 13 la música serà protagonista pels carrers de la ciutat, també el 12 i el 13 serà el Congrés d´Educació al Saló Els XIII. Els mateixos dies 12 i 13 està previst el pregó musical de Setmana Santa pels carrers del centre de Vila-real.

4 comentarios:

Cristóbal dijo...

Què tingueu molta sort al viatge! No oblideu que en tornar ens heu de contar tot allò interessant del vostre viatge. Per cert, a quina zona d'Itàlia està Busto Arsizio?

merche dijo...

Gràcies, Cristóbal. Estem al nord, molt a prop de Milà i relativament també de Suîssa. Fa prou de fred i ahir quan vam arribar estava nevant.

Josico dijo...

Espectacular el concert de la coral Sant Jaume de dissabte passat!! I magnífica la intervenció de l'actriu Carme Juan cantant la sintonia de la sèrie "L'Alqueria Blanca", ballant un tango, i donant-ho tot. A més, ja va estar divendres fent el toc inicial de la Tamborrada. L'haurem de fer Filla Adoptiva de Vila-real!! jejje
Quant al Congrés d'Educació, veig que alguns noms del programa són qüestionables, però en fi... Tant de bo s'apleguen a conclusions interessants per al futur del nostre alumnat.

Anónimo dijo...

Hola a todos, buen trabajo

Nos gustaría animaros a participar en el Premio Internacional Educared 2011. Este año, por primera vez, se pueden presentar todo tipo de trabajos que supongan una aplicación pedagógica de las TIC, independientemente de la herramienta con la que hayan sido creados.

Las modalidades de participación son:

A. Docente con alumnos

Ejemplos: blogs escritos por los estudiantes, wikis, webs o trabajos en la nube en los que participe activamente el alumnado, etc.

B. Docente sin alumnos

Ejemplos: blogs escritos por el docente, comunidades en las que el profesorado debate temas de interés común, diseño de actividades para PDI o ejercicios interactivos, etc.

C. Laboratorio de herramientas

En esta modalidad podrán participar docentes con o sin un grupo de alumnos. Se podrán presentar proyectos que supongan un trabajo de I+D+i para la creación de sus propias herramientas, aplicaciones y/o widgets, como, por ejemplo, aplicaciones para el aula de realidad aumentada, aplicaciones para dispositivos móviles o tabletas digitales, etc.


El Jurado valorará los trabajos desde el punto de vista pedagógico. Por eso, se tendrán que acompañar obligatoriamente una memoria descriptiva, que supondrá el 50% de la valoración final. Esta memoria se podrá cubrir on-line a través de un sencillo formulario instalado en la web del Premio Internacional Educared.


Para inscribirse y consultar más información: http://www.educared.org/premiointernacional

Un saludo,

Organización del Premio Internacional Educared 2011
Correo electrónico: premiointernacional@educared.org
Teléfono: 902.905.144
+34.981.975.621