miércoles, octubre 11, 2006

Qui és el Prof. Rodriguez Adrados? (article de Esther Candau)

Nascut a Salamanca el 29 de març de 1922. LLicenciat en Filologia Clàssica en 1944 per la Universitat de Salamanca; doctor eixe mateix any per la Universitat Complutense de Madrid ; catedràtic de Grec a l'institut Cardenal Cisneros de Madrid en 1949 . Dirigí el departament de grec de la Uned entre 1972 i 1975. Actualment és catedràtic Emèrit i president d'Honor de la Societat Espanyola de Lingüística. Ha sigut director de les revistes Emerita i Revista Espanyola de Lingüística i col.laborador de periòdics, com El Mundo o l´ABC. Estudiós i traductor de literatura grega, llatina i india. Expert en lingüística indoeuropea i membre del CSIC. Ingresà en la Reial Acadèmia Espanyola el 21 de juny de1990 amb la cadira "d".

4 comentarios:

Guillermo Rubert dijo...

Veig que soc jo el que estrena el teu articul. M'ha paregut molt interesant i jo pense que es un home molt culte. El article esta molt ben redactat, a vore si te tens que canviar de batchillerat i tens que fer periodisme? jejeje

Anónimo dijo...

me quedad sorpressa al llegir aques article.El señor en concret es un persona molt culta y mol interesan. Ya magradaria a mi poder fer tot aixo y ser tan llista com ell.

Anónimo dijo...

Jo pense que aquest home és molt culte també i que ha d'haver estudiat molt per a arribar a ser tot el que és. A més gracies a este article he conegut més coses sobre aquets magnífic senyor.

Anónimo dijo...

Me parece muy interesante saber más sobre este hombre ya que me parece una persona muy culta.Además personalmente me gusta la literatura clásica.