viernes, diciembre 14, 2007

CONCERT DE NADAL

Per a acabar bé l´any tant a Vila-real com a Castelló s´han programat moltes actuacions i representacions, com el típic Betlem de la Pigà de la capital de la Plana.

En el Teatre Principal de Castelló es pot assistir este cap de setmana a una òpera que es diu "La filla del rei Barbut" i que és la reposició més emblemàtica de Castelló, amb música de Matilde Salvador, en commemoració del 75 aniversari de la signatura de les Normes de Castelló.

A Vila-real l'entitat Caixa Rural està celebrant la festa del cooperativisme i hi ha programades diferents activitats. Ens ha cridat l´atenció un concert per al proper dia 23 de desembre a les 11´30 del matí al saló d´actes de la Caixa a la plaça Major , en el que l'associació musical "Ciutat de Benicarló" interpretarà entre altres peces: L' Odissea-Simfonia núm.2 de Robert W. Smith. Es tracta d´una obra moderna amb tres moviments amb títols molt familiars per als clàssics: 1. La Il.líada. 2.L´illa de Calypso.3. Els vents de Poseidó.

Aquesta simfonia va ser interpretada ara fa un mes per la mateixa banda al Palau de la Música de València i fa tres anys va ser estrenada en Dènia amb la presència del compositor.

Esperem que els referents clàssics d´aquest concert desperten l´interés del públic per l´obra homèrica.

En el concert també es podrà escoltar una peça del mestre vila-realenc Rafael Beltrán Moner: "Bodas de diamante".

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Merche soy Sergio Campos, exalumno tuyo ejeje. No pude contctar contigo por e-mail así que te escribo por aquí. Qué tal te va todo? te dejo mi email: scv_vila@hotmail.com

merleta dijo...

Hola Sergio: me alegra saber que te acuerdas de nuestro blog. Espero que todo te vaya muy bien. Un abrazo.