sábado, diciembre 22, 2007

PER LA LLIBERTAT D´ELECCIÓ



En el cas que ens ocupa valdria allò de pocs i mal avinguts.
Ja fa uns mesos que hi ha plantejada una polèmica al voltant del repetidor de televisió instal.lat al Bartolo de Castelló.
Aquest aparell ens permet vore TV3, la televisió que emet des de Barcelona i que des de València estan empenyats que no puguem vore ací.
Aquesta vesprada més de mil persones s´han concentrat davant la seu de la Generalitat Valenciana a Castelló per demostrar la seua disconformitat amb la resolució judicial de clausurar el repetidor.
En la protesta s´han escoltat veus que en nom de milers de ciutadans demanen llibertat per a triar què volen vore i demanen no els priven d´aquest dret en el segle XXI, quan la diversitat és la característica d´aquesta postmodernitat en la que vivim.
Només qüestions partidistes i econòmiques poden estar darrere d´aquesta obsessió perquè només puguem sintonitzar en la nostra llengua la televisió de València.
Els crits en contra de la Generalitat Valenciana s´han escoltat pel centre de la ciutat de Castelló. No sabem si aplegaran fins València, però com comentava al principi del post som pocs els que parlem català (en qualsevol variant) i no hauria d´haver enfrontaments entre nosaltres
.

2 comentarios:

Billy dijo...

VOLEM TV3!

Anónimo dijo...

LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, EN LA NOSTRA LLENGUA, ES UN DRET!