sábado, enero 12, 2008

ALTRA VEGADA BENICATÓ

El mosaic romà de Benicató és aquest trimestre des de gener fins a març la peça destacada en el Museu de Belles Arts de Castelló.
Aquest mosaic romà del jaciment arqueològic de Nules obri el cicle Patrimoni Cultural Valencià que vol commemorar el desé aniversari de la promulgació de la llei que protegeix el patrimoni immoble, moble i intangible de la Comunitat Valenciana.
En les excavacions que es van dur a terme a Benicató es van localitzar els mosaics romans més complets de la província datats en l´Alt Imperi, amb decoració geomètrica i tessel.les bicolor i són una mostra del patrimoni arquològic castellonenc.
Malgrat que en la programació cultural s´informa que es pot veure des de gener, l´amiga Ana ens comunica que no estarà exposada la peça fins a finals de mes.

2 comentarios:

Ana dijo...

Ya es casualidad, acabo de estar en el Museu para ver la pieza y todavía no la han presentado. Espero poderla ver (y fotografiarla, por supuesto) en cuanto la pongan (finales de mes nos han dicho).

merche dijo...

Gracias por estar al tanto de todo. Yo me limité a hacerme eco de la programación cultural de Castellón pero por lo visto no se han cumplido las fechas previstas.
Un abrazo.