miércoles, octubre 21, 2009

ACTIVITATS CULTURALS PER AL CAP DE SETMANA

El proper cap de setmana està ple de propostes culturals a Vila-real: comencen el divendres dia 23 amb dues actuacions. El grup de teatre Curiola presenta la primera de les dues sessions de l´obra titulada Bucarest 24. Serà a les 22 hores a la Sala de teatre Els XIII i el preu és de cinc euros. Es tracta d´una comèdia dirigida per Sergio Caballero que es presenta com molt divertida i plena de cançons. La segona representació d´aquesta obra serà el dissabte dia 24 al mateix lloc i a les 20 hores.
Per al mateix divendres 23 hi ha altra actuació programada, aquesta de caire musical. El guitarrista Héctor Delgado farà un recorregut per les composicions de Francesc Tàrrega i estarà acompanyat per altres instruments en una incursió a altres músiques del món. Serà a les 23 hores i a l´Auditori Municipal amb entrada lliure.
El dissabte 24 hi ha un concert líric a l´Auditori amb el tenor José Antonio Navarro i el baix Giancarlo Brunet que interpretaran composicions de Stradella, Haendel, Donizetti, Verdi, Puccini... Serà a les 19´30 h. i l´entrada és lliure.
Per últim el diumenge dia 25 i a les 19 hores la Orquestra de Cambra XX té prevista una actuació per commemorar als mestres Isaac Albéniz i Ruperto Chapí. Serà a l´Auditori i també té entrada lliure.

1 comentario:

Josico dijo...

Em sap mal estar fora, perquè l'obra de teatre "Bucarest 24" segur que està tan bé com les altres que he vist escrites per Abel Zamora i dirigides per Sergio Caballero: "El congelador" i "La indiferencia de los armadillos". Espere que la reposen prompte en algun altre lloc!!