miércoles, mayo 04, 2011

IMPARCIALITAT TELEVISIVA (I)

La caixa que adorem en quasi totes les cases (també anomenada tele) darrerament ens sorprén i ens planteja diverses preguntes: l´altra nit ens venia al cap especialment el trist tancament del repetidor per a vore TV3, fa ja quasi tres mesos.
En aquesta ocasió si volíem "patir" el cada vegada més violent espectacle del futbol (la nova versió de la lluita de gladiadors) havíem de fer-ho per la televisió estatal. La llibertat d'expressió dels periodistes que van retransmetre l'esdeveniment ratllà l'excentricitat. Sense cap tipus de pudor, els comentaris madridistes dels contertulis que participaren en la retransmissió feien ficar en dubte les decisions arbitrals (ja va sent un tòpic, pel que es veu) i crec que inclús fomenten l'actitut violenta i gens imparcial dels espectadors. L´uns incitats per la ràbia de perdre i els altres, encara que guanyant, sentint-se menyspreats per les acusacions de falta de rigor arbitral.
Tal vegada tot siga una maniobra per despistar, i si parlem de futbol no parlem (i ens oblidem) de la crisi. Abans era "Panem et circenses", ara ens conformem amb només lluites (de gladiadors?).


No hay comentarios: